Hoe RDW auto exporteren? Export kenteken aanvragen

Export hulp nodig? Export dienstverlenend bedrijf. Auto uitvoeren in nederland (= beëindigen registratie auto)

Hoe auto exporteren/uitvoeren?
Als u uw auto wilt exporteren naar het buitenland dan moet u eerst uw auto uitvoeren uit nederland. U kunt met de auto rijden (mits geldige apk) of op een trailer vervoeren.
Ook kunnen wij  de verscheping voor u verzorgen

Wilt u uw auto uitvoeren (exporteren naar het buitenland ) dan verzorgen wij in samenwerking met RDW onderstaande documenten :

Auto export bedrijf rdw erkend
  • Aanmelden om de auto te exporteren
  • Een nieuw kentekenbewijs deel 2
  • Uitvoerkentekenplaten
  • Auto-exportverzekeringen met een geldigheid van 15 dagen
    (Groene Kaart verzekering)

Wat heb ik nodig om mijn auto te exporteren?

In het geval van een papieren kentekenbewijs:


Overschrijvingsbewijs = kentekenbewijs deel II of kopie deel III
Voertuigbewijs = kentekenbewijs deel 1 of 1a
Tenaamstelings bewijs.
De 2 kentekenplaten
Legitimatie / ID

In het geval dat u een kentekencard heeft:


De kentekencard en de 2 tenaamstelingscodes.
De 2 kentekenplaten.
Legitimatie / ID

Wat kosten export papieren?


WhatsApp 0570 651621

 

Populaire auto exportlanden: Afrika,Polen, Oekraine, Belgie, Roemenie, Litouwen, Duitsland, Libie, Bosnie-herzegowina, Bulgarije, Georgie, Hongarije, Servie, Frankrijk, Guinee, Benin, Marokka, Ghana, Nigeria, Moldavie, Tsjechie, Jordanie, Letland, Estland.

Wil je meer info over auto of bestelauto exportdienstverlening of hulp  dan kun je contact met ons opnemen. Hulp bij het exporteren van een voertuig ( caravan, camper, motor). Auto export bedrijven. Heb je een auto te koop en wil je deze verkopen voor export ook dan hebben wij interesse.

 auto exporteren 

Auto exporteren, auto uitvoeren

Het exporteren van auto’s is gaandeweg ontstaan. Vanaf 2004 werd de vraag van tweedehandsauto’s uit Oost-Europese landen groter. Een nieuwe markt en kansen waar wij zijn ingestapt. Veel auto’s zijn de afgelopen jaren geëxporteerd naar Polen, Oekraïne en andere Oost-Europese landen. De openstelling van de Europese grenzen heeft mede bijgedragen aan de bloei van ons bedrijf. Ook naar Afrikaanse landen wordt een grote diversiteit aan auto’s geëxporteerd. “Maar wel de landen waarin rechts gereden wordt!” Afhankelijk van het staatsbestel in een Afrikaans land zien wij de vraag dalen of stijgen. Een markt die ook zijn onzekerheden kent, maar waar het ene land wegvalt, komt er een nieuw land voor in de plaats. Naast export verzorgen wij  ook de papierwinkel voor het exporteren van een particuliere auto naar het buitenland. Met een afmelding, een vrijwaringsbewijs en eventuele verzekering heeft een klant een wit kenteken en vijftien dagen de tijd om de auto naar het land van bestemming te transporteren of er zelf heen te rijden. 

Bedrijfsauto verkopen voor export? Bied gratis je bedrijfsauto aan

Beoordeling Auto Export review auto exportreview auto exportexport autoauto exporteren naar4 sterren van de 5

"Ben hier prima geholpen om met mijn auto in het buitenland te rijden. De export papieren, uitvoerkenteken en de verzekering werden in een hand om draai voor me geregeld. "

Beoordeling Auto Export auto exporteren naarauto exporteren naarexportexportexport5 sterren van de 5 (119 beoordelingen)

"Fijn geholpen. Kom hier al jaren voor mijn klanten die hun auto willen exporteren naar het buitenland. Alle exportdocumenten worden eenvoudig voor mij geregeld. Mvg. H. Brinks"