Bedrijfsauto Verkopen? 

Zelf je bedrijfsauto verkopen kost veel tijd, ergernis en geld ....
Wij nemen alle taken van je over, je loopt geen risico meer

Wij kopen alle merken t/m 12 jaar oud.

auto verkopen
Gratis en geen verplichtingen

 

Citroen

Fiat

Ford

Hyundai

Iveco

Kia

Mercedes

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Renault

Toyota

Volkswagen

 

 auto verkopen
     

Voor een exacte bieding op je bedrijfsauto kom langs.

 • Bel eerst Tel: 0570 - 651621
 • Bedrijfsauto laten zien
 • Exacte bieding ontvangen
 • Verkoop de bedrijfsauto (of niet)     
 • Ontvang direkt geld & vrijwaring     
 • Kom je alleen geen probleem wij brengen je naar huis of station

Bespaar je zelf een hoop tijd, geld en loop geen risico!

Ik koop jouw bedrijfsauto, ook afgekeurde bedrijfsauto's, wij zijn de bedrijfsauto opkopers van regio overijssel en gelderland.

wijkopenautos

Ben jij al die AUTO INKOOP-sites ook zo zat!

Krijg allemaal verschillende biedingen? En het bod was toch gegarandeerd!? En het zou toch verder niks kosten? Zie je door de bomen het bos niet meer?

Profiteer dan van onze voordelen:

 • Actuele Prijs
 • Direct Geld
 • Prettig, veilig en Rechtstreeks handelen
 • Alles goed, gratis en vandaag nog geregeld
 • Al meer dan 20 jaar auto en bedrijfsauto inkoop
 • Extra service: Bij verkoop brengen wij je weer thuis of naar het station

Auto Inkoper: Gerbert Hoog Stoevenbeld

Ik koop je auto - Gratis auto verkopen voor iedereen

Je auto of bedrijfswagen verkopen lijkt tegenwoordig heel eenvoudig maar het tegendeel is waar. Vanwege de enorme concurrentie is de 2dehands autoverkoop van vandaag juist moeilijker en lastiger geworden. Een auto of bedrijfsauto verkopen kun je bij ons goed, gratis en vandaag nog regelen. Zo kom je even langs met je auto. De auto wordt van binnen en buiten bekeken en er wordt een proefrit meegemaakt. Breng ook alle autopapieren mee die erbij zijn. Hierna krijg je een exact bod op je auto. Ga je akkoord met het bod dan zullen wij alle papieren voor je in orde maken. Je ontvangt onmiddelijk je geld per bank of contant zoals je wilt. Het geld kan bij ons gecontroleerd worden op echtheid. Ben je alleen gekomen dan brengen wij je weer naar huis of naar het bus of treinstation. Ook kun je natuurlijk even een kennis vragen om met je mee te rijden zo kan alles heel vlot worden afgehandeld. Ga je niet akkoord met het bod dan rij je rustig weer naar huis. Wij zetten niemand onder druk om toch je auto te verkopen. Inmiddels hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met auto inkoop van zowel particulieren als bedrijven. Er kunnen ook meerdere auto tegelijk worden aangeboden. Dus, waar wacht je nog op en ervaar het zelf.

Wat is mijn auto waard?

Als verkopende partij wil je graag zoveel mogelijk voor de oude auto ontvangen en zo min mogelijk voor de aan te schaffen auto betalen. Dat is logisch en normaal. Om een idee te hebben wat de auto nog waard is, kun je op een occasion website kijken hoeveel vergelijkbare auto's bij aanschaf kosten. Neem je zo'n 50% van de vraagprijs, dan heb je een richtlijn. Daarmee weet je echter niet wat de auto werkelijk waard is, want de prijs kan veel lager liggen of zelfs veel hoger. Die hangt van de staat en het onderhoud van de auto af. Bij inruil kan de prijs soms hoger liggen. Dat is afhankelijk van de nieuw aan te schaffen auto. Wordt dat een hele nieuwe auto dan zal de dealer meer doen dan bij een tweedehands. Daarnaast geldt dat de prijs mee bepaald wordt, doordat je al jaren bij een en dezelfde garage komt voor zowel de aankoop van jouw auto's als voor het onderhoud. De verkoopprijs is dus heel flexibel.

Auto niet inruilen

Een reden om de auto niet in te ruilen, is dat je op die manier een korting op de aanschafprijs van de nieuwe auto kunt bedingen. Of dat je niet van afdingen en onderhandelen houdt en gewoon een koop wilt sluiten. Niet inruilen en de auto apart verkopen, heeft dus voordelen. Het is goed mogelijk dat je op die manier minder betaalt voor de nieuwe, aan te schaffen, auto dan wanneer je gewoon inruilt. Het loont daarom altijd om eens bij een auto opkoper te kijken. Zo krijg je meer zicht op de vraag "Wat krijg ik voor mijn auto?". Doordat je een offerte aanvraagt, weet je direct wat de auto nog waard kan zijn. Weet je verder hoeveel korting je kunt krijgen op de nieuwe auto, dan is het een eenvoudige berekening om te zien wat het voordeligst is.

Je auto direct verkopen

Vaak is het verkopen van de auto niet zo simpel als het lijkt. Er zijn emotionele momenten verbonden aan een auto. Je was er blij mee. Het model beviel zo goed. Je wil er eigenlijk alleen maar van af, omdat hij langzaam te oud wordt. Je bent toe aan iets anders. Er zijn heel wat redenen om van auto te wisselen. Zo kan een reden zijn dat je eigenlijk nog niet aan verkoop denkt, maar wel zo nu en dan eens, gewoon, zoekt naar een ander model om te zien wat dat gaat kosten. Dit is het ideale moment om een site te bezoeken die je snel inzicht geeft in de inruilwaarde van jouw huidige auto. Dat maakt het beslissen een stuk eenvoudiger en je kunt makkelijker met jouw partner overleggen of het qua kosten een optie is. Plus, je kunt de auto direct verkopen.

Vragen kost niets- ik wil jouw auto kopen

Het spreekwoord luidt "Vragen kost niets". En, wie vraagt kan geholpen worden. Omdat de auto opkoper je tot niets verplicht en je ook niet, na een offerte, blijft achtervolgen, is dit een ideale manier om de auto te laten taxeren en te verkopen. Niet moeilijk doen, goed geholpen worden en snel verkopen. Dat is het motto. Kijk maar eens bij ons en je zult zien hoe eenvoudig het allemaal geregeld wordt. De reacties van verkopende klanten laten zien dat ze zich goed behandeld voelen. Dat hen niets is opgedrongen en dat ze een faire prijs voor hun auto ontvangen hebben. Er is geen betere reclame voor een bedrijf dan tevreden klanten. Mocht je vragen hebben, neem dan gewoon contact op of ga eens langs en stel ze gewoon. Je krijgt altijd een antwoord en je bepaalt zelf wat je daarna doet. Dankzij de formule "Ik wil van mijn auto af" heb je geen mensen meer aan de deur of telefoon, hoef je niet in te gaan op gepingel en heb je na verkoop geen last van wat dan ook. Gewoonweg ideaal.

Heb je nog verdere vragen over Auto Inkoop, Bedrijfsauto opkoop? Kijk dan bij Veelgestelde Vragen of bel de auto opkopers direct. Wij kopen autos Gelderland & Overijssel. Bedrijfsauto inkoop Gelderland.

Review review auto inkoopreview auto verkopenauto verkopenauto inkoop 4 sterren van de 5

"Ik heb een positieve ervaring met autohs. De auto werd deskundig nagekeken en beoordeeld. Geen gekkigheid. Uiteindelijk net iets minder gekregen maar oke. Prima dus"

Review review auto inkoopreview auto verkopenbedrijfswagen verkopenauto inkoopautoinkoop5 sterren van de 5 (117 beoordelingen)

"Ik heb een oude auto met apk hier verkocht. Ik dacht dat ik minder zou krijgen maar dat viel mee. En direkt geregeld."