29 jan 2018
Deel:

De top 3 nieuwe Fiat/Abarth modellen van 2018

De top 3 nieuwe Fiat/Abarth modellen van 2018

Liefhebbers van de Fiat 500 reeks weten dat hiervan ook sportieve versies worden geproduceerd door Italiaanse autoproducent Abarth. In dit artikel vertellen we je meer over 3 bijzondere modellen van Fiat en Abarth, die je op dit moment kunt kopen of leasen via Autowinkel.nl.

Fiat Tipo S-Design

Een no-nonsense hatchback met een stijlvol en sportief karakter. Zo kan de Tipo S-Design het beste worden omschreven. De unieke stijl is zowel terug te vinden in de binnen- als buitenkant van het voertuig. Het paradepaardje van de nieuwe Tipo klasse wordt aan de buitenzijde gekenmerkt door glanzend zwarte exterieurdetails en een donkergetint privacyglas aan de achterkant. In het techno-grijze dashboardpaneel zijn ook verschillende glanzend zwarte details terug te zien en de lederen stoelbekleding aan de binnenzijde is met dubbele grijze stiknaden mooi afgewerkt.

Fiat 500 Anniversario

Ter gelegenheid van het 60-jarige jubileum van de originele Fiat 500 heeft de autofabrikant onlangs een speciale editie uitgebracht: de Fiat 500 Anniversario. De lakkleuren van de Anniversario zijn geïnspireerd op de periode waarin de eerste Fiat 500 in productie was, namelijk 1957 tot 1975. Zo weerspiegelen de nieuwe kleuren Verde Riviera en Arancio Sicilia het optimisme van de jaren 60.

nieuwe fiatmodellen 2018

Abarth 124 GT

Onlangs werd de Abarth-versie van de aanstaande 124 GT onthuld tijdens een opname spotje in Barcelona. De verwachting is dat de 124 GT precies hetzelfde automatische stalen klapdak systeem heeft als die van de Mazda MX-5 RF. Dit spiksplinternieuwe Abarth model kan gezien worden als een iets praktischere variant van de normale Abarth 124 Spider. Deze is voorzien van een stoffen kap die je (gemakkelijk) handmatig moet bedienen. Ook de 124 Spider kun je momenteel vinden bij AutoWinkel, de officiële Fiat dealer van regio Gouda.  

-----------------------------------

Binnenkort Auto Verkopen?
Krijg Gratis Toegang Tot Het Gratis E-Book 15 Beste Tips: Hoe Moet Ik Mijn Auto Verkopen?

Klik hieronder op de knop Nu Gratis Tips en ontdek hoe je niet dezelfde fouten maakt als 90% van de mensen

tips auto verkopen

 

 -----------------------------------

Auto verkopen? Bied Gratis je auto aan


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: