24 okt 2021
Deel:

Een auto huren doe je via EasyTerra

Een auto huren doe je via EasyTerra

https://autohs.nl/

EasyTerra 

is een prijzenvergelijkingswebsite die autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijkt. Zo kan de consument in één oogopslag alle bedrijven in de buurt met elkaar vergelijken. Je kunt niet alleen vergelijken op prijs, maar ook op recensies en extra opties. Op de website geven ze drie redenen waarom je via EasyTerra moet reserveren. Je kunt gratis annuleren als je maximaal 48 uur van tevoren je boeking annuleert. Mocht je binnen de 48 uur zitten dan zul je administratiekosten moeten betalen. EasyTerra geeft laagsteprijsgarantie. Ze zijn ervan overtuigd dat je geen betere prijs kunt vinden omdat ze met veel bedrijven over de wereld samen werken. Ze werken niet alleen samen met de grote bedrijven maar ook met kleine lokale ondernemingen zodat je altijd de beste prijs kunt krijgen. Tot slot geven ze aan maar liefst 24.000 ophaallocaties te hebben. Hier moet vast een geschikte ophaallocatie voor je tussen zitten.

Auto huren Faro

Faro is een stad in Portugal. De stad telt 42.000 inwoners en ligt aan de zuidkust van Portugal. Hierdoor bestaat de omgeving vooral uit duinen en strand, maar aan de noordkant van de stad vind je ook heuvelachtige gebieden.
Stel je gaat op vakantie naar Faro met je vriend of vriendin. Auto huren Faro biedt verschillende opties. Voor twee personen kun je gaan voor een kleinere auto, deze kan je in het hoogseizoen al huren voor gemiddeld 68 euro per dag. Ga je toch liever voor een cabrio? Faro is ten slotte zuid-Portugal. Die kosten in het hoogseizoen gemiddeld 134 euro.
Wil je echt luxe uitstralen dan kun je ook gaan voor een sportauto. Aan die luxe hangt dan wel een prijskaartje. Het huren van een sportauto in Faro kost gemiddeld 194 euro per dag.

Wat zijn de populairste steden op EasyTerra?

Op EasyTerra zijn er acht steden uitgelicht. Dit zijn de steden waar de meeste auto’s worden gehuurd. Hieronder vallen Faro, Malaga, Alicante, Ibiza, Lissabon, Amsterdam, Nice en Curaçao. Opvallend is dat het allemaal toeristen hotspots zijn. Tegelijkertijd is dit ook heel logisch. Als je niet de hele vakantie op het strand wil liggen maar ook wat van de omgeving wil genieten dan is een huurauto de perfecte oplossing. Op deze manier ben je niet afhankelijk van bus tijden of de taxi. Je kunt het eiland of de stad verkennen wanneer jij dat wil en hoeft verder nergens om te denken. Wil je auto huren Faro? Of misschien toch liever Ibiza? Het is allemaal mogelijk.

Je kunt wel zien dat er een groot verschil is in prijzen van de huurauto’s tussen deze verschillende steden. In Amsterdam kost het huren van een auto minimaal 20 euro per dag terwijl je in Malaga voor 9 euro per dag klaar kunt zijn. Wat hier wel bij vermeld wordt is dat in Amsterdam de prijzen over het hele jaar gelijk blijven, terwijl je in Malaga ziet dat de prijzen heel erg schommelen. In het hoogseizoen kost het huren van een auto daar twee keer zoveel als in het laagseizoen.   


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: