23 jan 2024
Deel:

Bedrijfsauto inkoop Deventer Bathmen

Bedrijfsauto inkoop Deventer Bathmen

Bedrijfsauto kopen of bedrijfsauto verkopen dat kan!

Hoog Stoevenbeld: meer autoservice voor minder geld

Aan de Schrijversweg 1 in Oxe (tussen Bathmen en Colmschate), gemeente Deventer, staat een waar bedrijfsautoparadijs. Autobedrijf Hoog Stoevenbeld biedt hier al jarenlang een enorm aanbod van bedrijfsauto's. Het adres voor je volgende bedrijfsauto dus, maar ook als je je huidige bedrijfsauto wilt verkopen.

In de jaren zestig begon de vader van Gerbert Hoog Stoevenbeld, een handel in auto's in de schuur bij zijn huis. Op een unieke locatie aan de snelweg A1, tussen Colmschate en Bathmen. Hij verkocht en onderhield autos van alle merken. Het bedrijf is flink gegroeid, maar anno 2024 is het nog steeds een gezellig familiebedrijf. Hoog Stoevenbeld richt zich met name op de in- en verkoop van gebruikte tweedehands bedrijfsautos van alle merken, voor alle beurzen. Welk budget je ook hebt, je slaagd bij Autobedrijf Hoog Stoevenbeld.

auto inkoop deventer bathmen

'We onderscheiden ons van andere autobedrijven door ons gevarieerde aanbod" zegt Gerbert Hoog Stoevenbeld. "Er staan hier vele grote bedrijfswagens van een paar duizend euro tot twintigduizend euro.  Bovendien worden al onze bedrijfsauto's afgeleverd met een beurt die de koper helemaal niets kost. Dat doen wij gewoon gratis".

Opkoper bedrijfsauto

Ook bijzonder: de inkoop van bedrijfsauto's. Gerbert: 'Bij de meeste auto garages kun je je bedrijfsauto alleen kwijt als je een andere koopt. Hier hoeft dat niet. Wij kopen bedrijfsautos in, zonder dat je hiervoor een andere bedrijfsauto hoeft te kopen. En we bieden daarvoor zeer aantrekkelijke prijzen. Deze bedrijfsauto's worden, net als de auto's die we bij diverse dealerbedrijven door het gehele land inkopen, technisch nagekeken en rijklaar gemaakt. En vervolgens gaan ze hier de verkoop weer in."

Meeneemprijs en geen extra afleverkosten voor de auto

Wie op zoek is naar een goede, scherpgeprijsde budget bedrijfauto bij een eerlijk bedrijf, is aan de Schrijversweg aan het juiste adres. De drempel is laag, de koffie staat klaar en je zult er geen driedelige pakken tegenkomen. "We verkopen bedrijfsauto's, zo simpel is het", zegt Gerbert. "Daarom hebben we hier geen poespas en houden we het eenvoudig. Dat is al tientallen jaren onze kracht".

Zelf bedrijfsauto op naam zetten

auto op naam zetten

Wij kunnen hier in de autogarage zelf de bedrijfsauto op naam zetten. Ook op zaterdag. Wij zijn een rdw erkend bedrijf. Bovenstaande rdw-erkenningsbord hangt in ons bedrijf. Hiervoor hoeven we niet naar het postkantoor. Bedrijfsauto op naam zetten betekent dat het kenteken van de bedrijfsauto op je naam wordt overgeschreven. Dit brengt vele voordelen met zich mee en kan er sneller worden gehandeld.  Als de bedrijfsauto wordt gekocht kan de bedrijfsauto gelijk worden overgeschreven op je naam. Nu is de bedrijfsauto officieel je eigendom. 
Als de bedrijfsauto is overgeschreven krijg je een bonnetje mee. Bewaar deze goed, want dit is het tenaamstellingsverslag. Dit is een schriftelijk bewijs dat je bedrijfsauto is overgeschreven. Hierop staan de eerste vier cijfers van de tenaamstellingscode. Deze heb je nodig als je de bedrijfsauto weer wilt verkopen. De laatste vijf cijfers van de tenaamstellingscode staan op de kentekencard. Deze ontvang je binnen een paar dagen via de post. Ook deze moet je goed bewaren.
Bij het overschrijven van de bedrijfsauto ontvang je ook een vrijwaringsbewijs. Dit is het bewijs dat de bedrijfsauto niet meer op onze naam staat. Dit document blijft bij ons. Hiermee kunnen wij aantonen dat wij niet meer verantwoordelijk  zijn voor de bedrijfsauto. En dat de bedrijfsauto uit onze bedrijfsvoorraad is.

Hoe moet ik een autoverzekering regelen?

Voordat je nu met je bedrijfsauto kunt gaan rijden moet je een autoverzekering regelen en de bedrijfsauto kan worden meegenomen. Een verzekering kan binnen 5 minuten bij ons worden geregeld of je belt je eigen verzekering.. Je bent wettelijk verplicht om minimaal een wa-verzekering af te sluiten.


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: