16 feb 2023
Deel:

Auto inkoop Deventer Bathmen

Auto inkoop Deventer Bathmen

Auto kopen of auto verkopen dat kan!

Hoog Stoevenbeld: meer autoservice voor minder geld

Aan de Schrijversweg 1 in Oxe (tussen Bathmen en Colmschate), gemeente Deventer, staat een waar autoparadijs. Autobedrijf Hoog Stoevenbeld biedt hier al jarenlang een enorm aanbod van budget auto's. Het adres voor je volgende auto dus, maar ook als je je huidige auto wilt verkopen.

In de jaren zestig begon de vader van Gerbert Hoog Stoevenbeld, een handel in auto's in de schuur bij zijn huis. Op een unieke locatie aan de snelweg A1, tussen Colmschate en Bathmen. Hij verkocht en onderhield autos van alle merken. Het bedrijf is flink gegroeid, maar anno 2017 is het nog steeds een gezellig familiebedrijf. Hoog Stoevenbeld richt zich met name op de in- en verkoop van gebruikte tweedehands autos van alle merken, voor alle beurzen. Welk budget je ook hebt, je slaagd bij Autobedrijf Hoog Stoevenbeld.

auto inkoop deventer bathmen

'We onderscheiden ons van andere autobedrijven door ons gevarieerde aanbod" zegt Gerbert Hoog Stoevenbeld. "Er staan hier ruim 50 goedkope auto's en bedrijfswagens van duizend tot tienduizend euro. Meeneemexemplaren en auto's met een volledige garantie, maar allemaal met een geldige APK. Bovendien worden al onze auto's afgeleverd met een beurt die de koper helemaal niets kost. Dat doen wij gewoon gratis".

Opkoper auto

Ook bijzonder: de inkoop van auto's. Gerbert: 'Bij de meeste auto garages kun je je auto alleen kwijt als je een andere koopt. Hier hoeft dat niet. Wij kopen autos in, zonder dat je hiervoor een andere auto hoeft te kopen. En we bieden daarvoor zeer aantrekkelijke prijzen. Deze auto's worden, net als de auto's die we bij diverse dealerbedrijven door het gehele land inkopen, technisch nagekeken en rijklaar gemaakt. En vervolgens gaan ze hier de verkoop weer in."

Meeneemprijs en geen extra afleverkosten voor de auto

Wie op zoek is naar een goede, scherpgeprijsde budget auto bij een eerlijk bedrijf, is aan de Schrijversweg aan het juiste adres. De drempel is laag, de koffie staat klaar en je zult er geen driedelige pakken tegenkomen. "We verkopen auto's, zo simpel is het", zegt Gerbert. "Daarom hebben we hier geen poespas en houden we het eenvoudig. Dat is al tientallen jaren onze kracht".

Zelf auto op naam zetten

auto op naam zetten

Wij kunnen hier in de autogarage zelf de auto op naam zetten. Ook op zaterdag. Wij zijn een rdw erkend bedrijf. Bovenstaande rdw-erkenningsbord hangt in ons bedrijf. Hiervoor hoeven we niet naar het postkantoor. Auto op naam zetten betekent dat het kenteken van de auto op je naam wordt overgeschreven. Dit brengt vele voordelen met zich mee en kan er sneller worden gehandeld.  Als de auto wordt gekocht kan de auto gelijk worden overgeschreven op je naam. Nu is de auto officieel je eigendom. 
Als de auto is overgeschreven krijg je een bonnetje mee. Bewaar deze goed, want dit is het tenaamstellingsverslag. Dit is een schriftelijk bewijs dat je auto is overgeschreven. Hierop staan de eerste vier cijfers van de tenaamstellingscode. Deze heb je nodig als je de auto weer wilt verkopen. De laatste vijf cijfers van de tenaamstellingscode staan op de kentekencard. Deze ontvang je binnen een paar dagen via de post. Ook deze moet je goed bewaren.
Bij het overschrijven van de auto ontvang je ook een vrijwaringsbewijs. Dit is het bewijs dat de auto niet meer op onze naam staat. Dit document blijft bij ons. Hiermee kunnen wij aantonen dat wij niet meer verantwoordelijk  zijn voor de auto. En dat de auto uit onze bedrijfsvoorraad is.

Hoe moet ik een autoverzekering regelen?

Voordat je nu met je auto kunt gaan rijden moet je een autoverzekering regelen en de auto kan worden meegenomen. Een verzekering kan binnen 5 minuten bij ons worden geregeld of je belt je eigen verzekering.. Je bent wettelijk verplicht om minimaal een wa-verzekering af te sluiten.


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: