29 mei 2018
Deel:

Auto inruilen voor een tweedehands auto

Auto inruilen voor een tweedehands auto

Auto inruilen voor een tweedehands

Je rijdt alweer een aantal jaren met je trouwe vierwieler rond. Je bent gewend geraakt aan de wagen. Je weet precies wat je kan verwachten, hoe hij zich gedraagt in winterse omstandigheden bijvoorbeeld. Als je bij een stoplicht staat weet je ook precies hoe vlot optrekken gaat en inparkeren is ook geen probleem want je kent de exacte afmetingen van je auto en de draaihoek die je moet maken om makkelijk in te parkeren. Maar als je om je heen kijkt zie je steeds vaker andere mooie modellen op de weg verschijnen. Bijvoorbeeld van hetzelfde merk, maar net even wat moderner, net wat krachtiger net wat mooier. Je speelt al een tijdje met het idee om je wagen op termijn te vervangen voor een jongere versie of misschien zelfs een ander merk. Misschien ben je van plan dit jaar een lange trip te maken. Of je bent net verhuisd en rijdt tegenwoordig elke grotere afstanden tussen je werk en je huis. Misschien is dit het juiste moment om eens te gaan verkennen welke mogelijkheden er zoals zijn. In welk model zie je jezelf wel rijden in de toekomst. Wordt het een ruimere wagen of juist een meer efficiënte?

Waar gaat dit artikel over:

- Waarom wel of niet je auto inruilen voor een tweedehands?

- Hoe wordt een auto getaxeerd?

- Auto ruilen voor een occasion doen jullie dat ook?

- Even extra geld in handen maar toch je auto houden? Ja dat kan.

- Welke garantiepakketten zijn er?

- Tot slot ..... klanttevredenheid.

 

Auto inruilen voor een occasion ja of nee

Voordat je die vraag beantwoord is het altijd een goed idee om eens te kijken welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot je auto inruilen. Want je huidige auto is hoe dan ook altijd nog een goede som geld waard. Zeker als je van plan bent om een nieuwe wagen aan te schaffen is het wel zo prettig als je alvast een mooie korting kunt verkrijgen door de inruilwaarde van je huidige wagen in te zetten. Op deze manier is het ook makkelijker om het aankoopbedrag ineens te voldoen. De inruilwaarde van je auto is, hoe laag of hoog die ook uitvalt, een mooi startkapitaaltje om je vervolgens op de automarkt te gaan begeven. Je kan het bedrag herinvesteren in een jonger model, zodat je er weer jaren onbezorgd de weg mee op kan. Je auto inruilen is bij ons makkelijk, want wij kopen autos en doen ook aan inruilen van auto's. Het is maar net waar je voorkeur ligt. Wanneer je besluit je auto in te ruilen voor een ander, jonger model, betaal je dus slechts het verschil bij. Dit kan zowel contant, per pin betaling of via een bankoverschrijving vooraf. Als je een wagen hebt gezien die je graag wil kopen, laat het ons dan weten. Wij kunnen de wagen voor u vasthouden.

Auto taxeren: onze werkwijze

Wanneer je besluit om je wagen te komen inruilen, is dit altijd mogelijk. Je hoeft geen afspraak te maken, een belletje van tevoren is gewenst. In het geval dat je een bepaald model op het oog hebt kunnen wij deze voor je vasthouden. Zodra je bent gearriveerd met de auto die je wilt laten taxeren, zullen wij de auto onderwerpen aan een grondige inspectie.

  • Zo kijken we naar een aantal belangrijke kenmerken van je wagen om te bepalen welke waarde hij nog heeft. We kijken natuurlijk uitgebreid onder de motorkap, om te bepalen of alles nog naar behoren werkt.
  • Daarnaast kijken we ook naar de binnenkant van je wagen. Bijvoorbeeld naar de staat van het dashboard, maar ook de staat van de autostoelen.
  • We kijken of alle knoppen van eventuele electronica nog naar behoren werken bijvoorbeeld.
  • Ook kijken we naar de staat van de buitenzijde. In welke conditie verkeert de lak, zijn er krassen of deuken aanwezig.
  • Tenslotte zullen we een proefrit maken met je wagen om te kunnen bepalen welk bod we voor jouw wagen kunnen uitbrengen. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je bent niet verplicht om je wagen te verkopen of in te ruilen voor het bedrag dat wij jou bieden. Die keuze is uiteraard uitsluitend aan jou. Mocht je besluiten nog even over het bod te willen nadenken, dan is dit geen enkel probleem. Ga je niet akkoord met ons bod, kun je zonder enig probleem weer bij ons wegrijden.

 

Wordt het inruilen of verkopen?

Of je doel nu het verkopen van je wagen is of juist het inruilen ervan, in beide gevallen kunnen wij jou van dienst zijn. Wij kopen autos en ruilen auto's in. De keuze is geheel aan jou. Het ligt er natuurlijk ook maar helemaal aan in welke situatie je verkeert. Ben je al in het bezit van een wagen en overweeg je hem in te zetten als aanbetaling voor een van onze andere modellen? Dan is dit bij ons geen enkel probleem. Je kiest bij ons een mooi nieuw model uit en betaald gewoon het verschil bij. Makkelijk en snel. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Je kunt gewoon dagelijks langskomen bij het bedrijf om je wagen in te ruilen voor een van onze goedkope auto's. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je momenteel een auto hebt, maar om wat voor reden dan ook er vanaf wilt. Ook hoef je voorlopig geen andere auto meer te bezitten. In dat geval volstaat de verkoop van je auto. Wij kopen autos, wij keuren en testen je wagen en geven je een passend bod. Ga je akkoord, dan zorgen wij ervoor dat de papieren ter plaatse in orde worden gemaakt. Wij kunnen de overschrijving van de wagen gewoon bij het bedrijf realiseren. Een gang naar het postkantoor kan hierdoor worden bespaard, wel zo prettig. Lees meer over wijkopenautos in het autoblog "Wijkopenautos het verhaal" 

Auto inruilen voor een tweedehands auto

Auto ruilen voor een occasion kan dat?

Je wilt je eigen goede tweedehands auto ruilen voor een occasion die bij ons op het terrein staat met een gesloten portemonee. Dus zonder geld te betalen. Nee helaas dat doen wij niet. Wel kan je auto worden ingeruild.

Je auto verpanden voor extra geld

Het kan zo zijn, dat je om welke reden dan ook behoefte hebt aan wat extra geld in handen. Misschien sta je voor een grote aankoop en heb je het geld even niet ter beschikking. Misschien heb je een vakantie gepland waar je het voor wil aanwenden. Wat je doel ook is, je kunt bij ons je auto verpanden. Je krijgt direct ter plekke cash geld in handen. Dit is ideaal. Zodoende hoef je geen ingewikkelde en vooral tijdrovende bkr toetsing te ondergaan. Bij het verpanden beoordelen wij de staat en waarde van je auto. Het te verpanden bedrag zal gemiddeld zo'n 50% van die waarde zijn. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van de staat waarin jouw auto verkeert. Zo kunnen auto's van hetzelfde merk en hetzelfde bouwjaar verschillende opbrengsten hebben, omdat de ene in goede staat verkeert en de ander in minder goede staat is. Binnen uiterlijk twee maanden betaal je het verpande bedrag weer aan ons terug. Hierop overhandigen wij uw sleutels van uw auto en maken we de papieren weer op orde zodat u weer als vanouds met uw wagen de weg op kan. Je kunt auto's aan ons verpanden met een waarde van 1000 tot 6000 euro.

Garantie

Wanneer je besluit een nieuwe auto bij ons aan te schaffen, kun je hierbij, indien gewenst, een van onze garantiepakketten afnemen. Met een garantiepakket heb je een volwaardige garantie op je gekochte auto. Zo kun je zonder zorgen en met een goed gevoel prettig de weg op. In de eerste plaats zorgen wij altijd voor een zeer goed onderhouden wagenpark. De occasions die wij te koop aanbieden zijn door ons uitgebreid getest en onderhouden. Wij garanderen een goed werkende auto die er jaren tegenaan kan. Met de optionele aanschaf van één van onze garantiepakketten weet je zeker dat je geen omkijken hebt naar eventuele ongemakken. Zaken zoals een grote onderhoudsbeurt, het vervangen of plaatsen van een autoradio behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen ook belangrijke zaken als een grote controle beurt en een gegarandeerde kilometerstand door middel van de Nationale Autopas worden afgedekt in een van deze garantiepakketten die wij jou bieden.

Garantiepakketten

Wij bieden twee uitstekende garantiepakketten aan die je kunt toevoegen bij de aankoop van een van onze occasions. Op deze manier ben je verzekerd van een goede nazorg bij onverwachte problemen met je nieuwe auto. Dat rijdt wel zo prettig. De pakketten waaruit je kunt kiezen zijn de 'zilver' en de 'goud' pakketten. Deze pakketten kun je afsluiten bij wagens vanaf 4500 euro en hoger, niet ouder dan acht jaar en een maximale kilometerstand van 150.000.
  • Pakket 1. Het zilver pakket bestaat onder meer uit 3 maanden extra garantie, met daarin inbegrepen een kleine beurt en een volledig technische controle van de wagen. Daarnaast zit er een APK op van minimaal 6 maanden, is het inbouwen van een autoradio inbegrepen en is de kilometerhistorie gegarandeerd door middel van de Nationale Autopas.
  • Pakket 2. Het goud pakket bestaat uit 3 maanden extra garantie met een volledig nieuwe APK keuring, een grote uitgebreide controle beurt, een grote onderhoudsbeurt tevens het inbouwen van een optionele autoradio.

-----------------------------------

Binnenkort Auto Verkopen?
Krijg Gratis Toegang Tot Het Gratis E-Book 15 Beste Tips: Hoe Moet Ik Mijn Auto Verkopen?

Klik hieronder op de knop Nu Gratis Tips en ontdek hoe je niet dezelfde fouten maakt als 90% van de mensen

tips auto verkopen

 

 -----------------------------------

 

Voordelen van auto inkoop en auto verkoop:

Het grote voordeel om je autozaken bij ons te regelen is de transparantie, de service en de vrijblijvendheid. Of je nu gewoon even wilt komen kijken naar het uitgebreide assortiment van occasions die wij hebben staan of wanneer je je auto wilt laten taxeren. Voor dit soort zaken kun je elke dag bij ons terecht. Kijk rustig rond en wanneer je vragen hebt beantwoorden wij die graag. Ook wanneer je je auto liever komt verkopen is dit geen enkel probleem. Wij kunnen je ter plekke helpen. We bepalen de waarde van jouw auto en kijken naar de staat en het onderhoud. Hierop bieden wij je een mooi bod. Het mooiste van alles is dat dit bod geheel vrijblijvend is. Je kan natuurlijk direct akkoord gaan als ons bod je bevalt. We maken dan meteen de benodigde papieren in orde en je kan dan je nieuwe auto direct meenemen. Ook iets wat je niet overal ziet. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ons bod liever eerst even wilt overwegen. Misschien wil je het er nog even over hebben thuis. Geen enkel probleem, overweeg het bod op je gemak en laat het ons binnen 3 dagen weten. Ook wanneer je besluit niet akkoord te gaan, even goede vrienden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze inruilservice. Hiermee ruil je je huidige auto in en betaal je slechts het overgebleven gedeelte bij voor je nieuwe occasion.

Klanttevredenheid

Onze prioriteit nummer één is de klanttevredenheid. Het is voor ons erg belangrijk dat je bij ons tevreden de deur uit gaat. Wat de reden voor je bezoek ook is geweest. Of het nu gaat om het verkopen van je auto, of als het gaat om het inruilen van je wagen voor een andere model, het verpanden van je wagen voor direct contant geld of gewoon om even rond te kijken naar de occasions die we zoal hebben staan. Wij hebben er net als jij baat bij dat iedere klant met een goed gevoel naar ons toekomt en met datzelfde gevoel weer onze deur uit loopt. Wanneer je vragen hebt over welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de taxatie van je auto of het inruilen of verkopen ervan, kun je altijd bij ons terecht. Dit kan zowel via mail als telefoon. Of kom gewoon even persoonlijk bij ons langs, onder het genot van een kop koffie kunnen we jou persoonlijk van advies voorzien en je vragen beantwoorden.

Auto verkopen? Bied Gratis je auto aan


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: