20 feb 2023
Deel:

Auto opkopers kan je ze vertrouwen? Auto zelf verkopen?

Auto opkopers kan je ze vertrouwen? Auto zelf verkopen?

Ben jij van plan binnenkort je auto te verkopen?

Auto opkopers: Voordat je verder leest raad ik je aan om de "15 Geweldige Tips - Hoe moet ik mijn auto verkopen" te downloaden, deze vult het artikel goed aan en dan kun je vandaag nog beginnen om je auto te verkopen.

Het aan de weg laten staan van een eigen auto die je niet (vaak) gebruikt is geldverslindend. Zo betaal je uiteraard niet alleen wegenbelasting, maar ben je tevens verantwoordelijk voor het feit dat de auto ondanks het weinige rijden hierin onderhouden moet worden. Zo dien je de auto af en toe te starten, om ervoor te zorgen dat de accu nog voldoende werkt. Vaak merken we pas na lange tijd dat we de kosten van de verzekering voor het voertuig en de belasting als kostenpost blijven betalen, hoewel de auto blijft staan. Zo vormt jouw ongebruikte auto een grote aanslag op het maandelijkse budget. Tevens heb je vaak extra jaarlijkse kosten als bezitter van een auto. Hierbij kun je denken aan de kosten van een lidmaatschap van bijvoorbeeld de ANWB.

Waar gaat dit artikel over:

- Je auto zelf verkopen, zal ik dat wel doen?
- Kun jij technische vragen beantwoorden over je auto?
- Lukt het om eenvoudig een advertentie te plaatsen?


- Hoe verkoop je je auto tegen de juiste prijs?
- Worden er ook bedrijfswagens ingekocht?
- Ik wil graag mijn auto simpel aanbieden.

De auto uitlenen, verhuren of verkopen?

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je niet meer te maken hebt met hoge kosten wat betreft de auto in jouw bezit. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld kiezen voor het delen van jouw weinig gebruikte auto met buren, of andere weggebruikers. Daar staat wel tegenover dat je te maken krijgt met rompslomp en de zaken goed dient te regelen wat betreft de kosten van het onderhoud van de auto. Ook is het mogelijk om je auto te verhuren. Toch blijf je hierbij verantwoordelijk voor het voertuig dat op jouw naam staat, met de hierbij behorende kosten. Kortom, een auto verkopen is en blijft de beste optie om er beter bij te zitten op financieel gebied. Wegen de kosten van jouw auto niet meer op tegen het weinige gebruik van jouw voertuig? Dan is het tijd om afstand te doen van de auto en op zoek te gaan naar een koper.

Jouw auto zelf verkopen, wat een gedoe!

Heb je besloten om afstand te doen van je auto? Dan is er veel te regelen. Uiteraard kun je er voor kiezen om jouw auto op verkoop websites op het internet te plaatsen. Hierbij kun je vaak rekenen op reacties van personen die geïnteresseerd zijn. Hierbij is het wel belangrijk dat je beschikt over een flinke portie tijd en geduld. Zo moet je beschikbaar zijn om veel vragen te beantwoorden, afspraken te maken met mensen die de auto willen bekijken en het bijhouden van jouw advertenties. Tevens blijkt in de praktijk vaak dat personen die hebben gereageerd op jouw advertentie voor de verkoop van jouw auto, uiteindelijk niet komen opdagen.

Kun jij technische vragen beantwoorden over jouw auto?

Heb je veel technische kennis van jouw auto? Alleen dan ben je in staat om goed om te gaan met vragen. Ook krijg je uiteindelijk vaak niet het gewenste bedrag voor jouw tweedehands auto, wanneer je hem verkoopt aan een particulier. Zo moet je stevig in je schoenen staan, de meeste mogelijke kopers van jouw auto willen afdingen. Niet iedereen heeft hier zin in. Gelukkig is er een makkelijkere manier om jouw auto snel te verkopen tegen een goede prijs en zonder gedoe. Hierbij hoef je niet thuis te zijn voor afspraken met degenen die de auto herhaaldelijk willen bekijken en ben je snel van de kosten af van jouw auto.

Jouw auto succesvol adverteren pffff wat moeilijk!

Wanneer je de beslissing genomen hebt om jouw auto te verkopen, is het belangrijk om een goede advertentie te maken. Allereerst is het uiteraard belangrijk om te kiezen op welke verkoopsite je jouw auto te koop zet op het internet. Vervolgens moet je goede foto's maken en een zeer gedetailleerde beschrijving maken van de auto. Het opzoeken van alle handleidingen van jouw auto hoort hier uiteraard bij. Ook een verslag van het gepleegde onderhoud en eventuele schade uit het verleden dient vaak vermeld te worden, om vragen te voorkomen. Daarbij komt nog dat je moet concurreren met professionele verkoopbedrijven van auto's op de websites voor de verkoop van voertuigen. Dit houdt in de praktijk in dat jouw advertentie onderaan komt te staan in de lijst van beschikbare voertuigen. Kortom, nog voordat je ook maar een reactie hebt ontvangen van mogelijke kopers ben je al veel tijd kwijt aan het opstellen van een advertentie die goed zichtbaar moet zijn.

Wanneer je een koper hebt gevonden moet je samen met de nieuwe eigenaar van jouw auto naar het postkantoor om het kenteken over te schrijven. Ook dit kost tijd en moeite.

 

Wij kopen autos tegen een eerlijke prijs

Wil je jouw auto direct kunnen verkopen tegen een eerlijke prijs? Heb je geen zin in het ontvangen van personen die de auto die je verkoopt willen bezichtigen? Of heb je geen tijd voor het laten maken van proefritten en het onderhandelen over de vraagprijs voor jouw auto? Dan is er een manier om jouw auto snel te verkopen tegen een goede prijs, zonder gedoe. Onze auto inkoop maakt het mogelijk om snel een afspraak in te plannen, waarbij je langs komt met jouw auto. Onze auto opkoper heeft veel ervaring met het taxeren van auto's en staat voor je klaar met een goede service. Hoe werkt het?

Verkoop jouw auto snel en tegen het juiste bedrag

Je plant een afspraak in en komt bij ons langs op de dag die jou het best schikt. Uiteraard wordt je snel geholpen. Wij bekijken de auto van binnen en uiteraard van buiten. Ook zal de auto opkoper een korte proefrit maken met het voertuig, simpelweg om te kijken of de auto in een goede en rijdbare staat verkeert. Neem de autopapieren en uiteraard je kenteken mee. Ook is het prettig als je in het bezit bent van de eventuele handleiding van de auto en een overzicht van onderhoud. Heb je hier geen overzicht van? Geen probleem. Na het bekijken van de auto zullen we je een goed bod doen waarvoor wij de auto willen aankopen. Ga je akkoord met dit bod? Dan kunnen wij de betaling direct voldoen en zetten wij het kenteken ter plaatse over. Vanaf dat moment ben jij geen eigenaar meer van het voertuig en weet de Belastingdienst dit ook. Heb je geen vervoer naar huis na het verkopen van jouw auto? Dan brengen we je graag thuis. Dat hoort bij onze servic

De auto inkoop van bedrijfswagens

Stop je met je bedrijf, of beschik je over een of meerdere bedrijfswagens die je niet meer nodig hebt? Wij kunnen meerdere auto's in een keer taxeren en aankopen. Uiteraard geldt dit tevens voor auto's van particulieren. Maak het jezelf makkelijk en maak een afspraak met onze auto opkopers. Zo zorgen wij ervoor dat we voor je klaar staan op de gewenste datum en het tijdstip dat jou het best uitkomt. Binnen korte tijd kun je op deze manier onnodige auto's snel verkopen en ben je volledig ontzorgd. Uiteraard ben je nooit verplicht om akkoord te gaan met ons bod. Ook berekenen wij geen extra kosten voor het taxeren van de auto die je aanbiedt. De vrijwaring van de verkochte auto wordt direct in orde gemaakt en vervoer terug naar huis is geregeld. Zo kies je eenvoudig voor de meest makkelijke manier van het verkopen van jouw auto en ben je van jouw kosten af.

Wij kopen autos en bedrijfsautos

Wil je eerst wat meer informatie wat betreft het aanbieden van jouw auto aan ons team? Dan kun je handig gebruik maken van het formulier op onze overzichtelijke website wijkopenautos. Vul de gevraagde informatie in en voeg eventueel foto's toe. Aan de hand van deze foto's kunnen wij nog sneller een taxatie doen en en bod uitbrengen op jouw auto. Ook zie je op onze website een auto van specifieke occasions waar wij op dit moment naar op zoek zijn. Zo weet je direct of jouw auto op onze verlanglijst staat! Goed om te weten; het aanbieden van jouw auto is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Bijzondere situaties bij het verkopen van een auto

Woon je in de omgeving van de stad Deventer en heb je een auto met een verlopen APK? Of is de auto defect en wil je toch weten of wij een bod kunnen doen op de auto? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met ons team voor een afspraak aan huis. Het voldoen van een betaling bij het door ons aankopen van een auto kan op twee manieren gedaan worden. Zo kunnen wij je onder cameratoezicht contant uitbetalen op ons kantoor, of dragen wij zorg voor een directe overboeking middels internetbankieren. Aan jezelf de keuze!

auto bedrijfsauto opkopers

Het verpanden van een auto.

Heb je geld nodig op de korte termijn? Dan kun je een verpanding van je auto overwegen, wanneer de auto een minimale waarde van 2000 Euro heeft. Binnen 1 a 2 maanden kun je de auto uiteraard terugkopen tegen het geleende bedrag plus stallingskosten. De auto wordt zeker en veilig gestald. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of maak direct een afspraak voor de verkoop van jouw auto tegen een eerlijke prijs.

Je kunt op weekdagen en op de zaterdag bij ons terecht. Maak een vrijblijvende afspraak voor het taxeren van jouw auto of vul het formulier in op onze website. We helpen je graag en vakkundig.

E-Book "15 geweldige tips - Hoe moet ik mijn auto verkopen?"

 


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: