20 apr 2018
Deel:

Wij kopen autos ervaringen

Wij kopen autos ervaringen

Auto Inkoop ervaringen bij autohs

Oude auto verkopen in Deventeren omgeving. Toen rond het jaar 2000 iedere particulier zelf zijn auto begon te verkopen op marktplaats. En autodealers zelf hun inruil auto's gingen verkopen in hun showroom. Werd het erg lastig om aan goede autos te komen en onze voorraad op peil te houden.

Zoeken naar autos

Dus er moest iets veranderen. Wij gingen zoeken naar een nieuwe manier van autos inkopen. Toen is het idee ontstaan om zelf via internet autos in te kopen.

Er is aan de website een kopje toegevoegd Auto & Bedrijfswagen Inkoop.
Hier kun je snel een eenvoudig zien in welke merken autos wij geinteresseerd zijn. Zodat je niet onnodig je auto aanbied.  

Snel en eenvoudig auto verkopen

Eerst kun je op een simpele manier gratis je auto aanbieden via een mailtje.

wijkopenautos 

Je zult een mailtje terug ontvangen en lijkt dit goed dan kan er een afspraak gemaakt worden om langs te komen en de auto te verkopen. Dit blijkt een fijne manier te zijn om eenvoudig en snel je auto te verkopen zonder gedoe. Dit blijkt ook uit de vele goede beoordelingen die we al  hebben ontvangen.

wij kopen autos ervaringenwij kopen autos ervaringenwij kopen autos ervaringenwij kopen autos ervaringen 4 sterren van de 5 (88 beoordelingen)

"Eerst het verkoopformulier aangevraagd. toen kwam er binnen 1 dag een reactie. En werd ik uitgenodigd om langs te komen want er was voldoende interesse in mijn auto. Langs geweest en gelijk verkocht. Prima voor elkaar"


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: