20 apr 2023
Deel:

Wij kopen bedrijfsautos ervaringen

Wij kopen bedrijfsautos ervaringen

Bedrijfsauto Inkoop ervaringen bij autohs

Oude bedrijfsauto verkopen in Deventeren omgeving. Toen rond het jaar 2000 iedere particulier zelf zijn bedrijfsauto begon te verkopen op marktplaats. En autodealers zelf hun inruil auto's gingen verkopen in hun showroom. Werd het erg lastig om aan goede bedrijfsautos te komen en onze voorraad op peil te houden.

Zoeken naar bedrijfsautos

Dus er moest iets veranderen. Wij gingen zoeken naar een nieuwe manier van bedrijfsautos inkopen. Toen is het idee ontstaan om zelf via internet bedrijfsautos in te kopen.

Er is aan de website een kopje toegevoegd Bedrijfswagen Inkoop.
Hier kun je snel een eenvoudig zien in welke merken bedrijfsautos wij geinteresseerd zijn. Zodat je niet onnodig je bedrijfsauto aanbied.  

Snel en eenvoudig bedrijfsauto verkopen

Eerst kun je op een simpele manier gratis je bedrijfsauto aanbieden via een mailtje.

wijkopenautos 

Je zult een mailtje terug ontvangen en lijkt dit goed dan kan er een afspraak gemaakt worden om langs te komen en de bedrijfsauto te verkopen. Dit blijkt een fijne manier te zijn om eenvoudig en snel je bedrijfsauto te verkopen zonder gedoe. Dit blijkt ook uit de vele goede beoordelingen die we al  hebben ontvangen.

wij kopen autos ervaringenwij kopen autos ervaringenwij kopen autos ervaringenwij kopen autos ervaringen 4 sterren van de 5 (121 beoordelingen)

"Eerst het verkoopformulier aangevraagd. toen kwam er binnen 1 dag een reactie. En werd ik uitgenodigd om langs te komen want er was voldoende interesse in mijn bedrijfsauto. Langs geweest en gelijk verkocht. Prima voor elkaar"


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: